הסרט הבא ביקום הסינמטי המתרחב של מרוול הוא “אנטמן והצרעה” שיעלה בבתי הקולנוע בישראל באופן רשמי ביום חמישי ה-05.07 אולם יזכה כבר ללא מעט הקרנות יום קודם, ב-04.07. חשבנו לפני יציאת הסרט להוסיף קצת להייפ ההולך וגדל שלו וקיבצנו שלושה פיצ’רטים קצרים ושני קטעים. כל פיצ’רט מנסה לתת לנו זווית אחרת על הסרט, השחקנים והדמויות שהם מגלמים. מן הסתם, בפיצ’רטים וגם בקטעים טמונים ספויילרים:
בואו להכיר את “הצרעה”
סרטון קצר ובו אנו מגלים כמה פרטים מי היא הצרעה, בתו של הנק פים, הופ.
אקשן ללא הפסקה
סרטון קצר המתאר את אופי סצינות האקשן בסרט, שהם סצינות בהן השחקנים כל הזמן זזים. שילוב של אומנויות לחימה אל מול שימוש בטכנלוגיה. בהחלט לא סצינות אקשן המתבססות על נשקים גדולים ומוגזמים אלא, ואולי בעיקר, קרב מגע פנים מול פנים.
כוחות
בואו להכיר קצת את הכוחות של אנטמן והצרעה.
סצינת מרדף המכוניות
אחת מהסצינות המרכזיות בסרט תהיה, כנראה, מרדף מכוניות מאוד לא שגרתי. אנחנו מביאים לכם קטע קצר מתוכו (כ-50 שניות).
צרעה נגד הרוח
קטע קצר (כ-30 שניות) שהוא כנראה תחילתו של עימות חזיתי בין הצרעה ובין הנבלית הגדולה של הסרט, הרוח
התקציר העברי הרשמי:
מהיקום הקולנועי של מארוול מגיע הסרט החדש: אנטמן והצרעה, המשך עלילותיהם של גיבורים המסוגלים להתכווץ בצורה פלאית. הסרט מגיע לאחר ההתרחשויות ב”קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים”, כאשר סקוט לאנג מתמודד עם השלכות הבחירה שלו להיות גיבור-על ובמקביל לתפקד כאבא. כשהוא מתקשה לאזן בין חיי הבית לבין האחריות שלו כאנטמן, מגיעים אליו הופ ואן דיין וד”ר האנק פים עם שליחות דחופה. סקוט חייב ללבוש פעם נוספת את החליפה, וללמוד להילחם לצידה של הצרעה כשהצוות הם משתף פעולה על מנת לגלות סודות מן העבר.
אנטמן והצרעה, בבתי הקולנוע בישראל החל מה-5 ביולי.