הרובוטריקים מקבלים יקום סינמטי

אתר חדשות הבידור Deadline מדווח כי חברת “פאראמונט” מעוניינת להרחיב את יריעת סרטי “הרובוטריקים” המאוד ריווחית שלהם, והחליטה לקפוץ על הטרנד החדש של הוליווד, לייצר יקומים סינמטים של מותגים מצליחים.

למרות שסרטי “הרובוטריקים” זוכים פעם אחר פעם לביקורות גרועות, הם עדיין מצליחים להיות מאוד ריווחים, וכדי להמשיך את המגמה הזו, “פאראמונט” פנו לתסריטאי והמפיק עקיבא גולדסמן, שכותב סרטים שזוכים (רוב הזמן) לביקורות גרועות, ועדיין מצליחים להיות מאוד ריווחיים. גולדמן כתב, בין היתר, את “צופן דה וינצ’י” וסרט ההמשך שלו “מלאכים ושדים”, ואת התסריטים של שני סרטי “באטמן” של ג’ואל שומאכר, “באטמן לנצח” ו-“באטמן ורובין”. בימים אלו מוקרן בבתי הקולנוע בארץ הסרט השני בסדרת “מפוצלים”, “מורדים”, אותו גם כתב גולדסמן. יש לציין, שגולדסמן זכה בפרס האוסקר על כתיבת התסריט לסרט “נפלאות התבונה” (2001).

גולדסמן יחבור למייקל ביי, שביים את ארבעת הסרטים בסדרה, המפיקים סטיבן שפילברג ולורנזו די בונוונטורה ויחד יצרו “חדר תסריטאים” שבו הם יחשבו, בשלב הראשון, על המשך לסרטים הקיימים שיורכב מלפחות שלושה סרטים הקשורים זה בזה. כמו כן, תפקידו של גולדסמן יהיה לחפש כיוונים ורעיונות להרחבת העולם הסינמטי של הרובוטריקים עם סרטי ספין אוף.

סדרת הסרטים, שהחלה בשנת 2007, הכניסה כ-4 מיליארד! דולרים ברחבי העולם, רק מההרצות הקולנועיות שלה, לא כולל מכירות לטלוויזייה, DVD והמרצ’נדייז. שני הסרטים האחרונים בסדרה, שזכו לביקורות הגרועות ביותר, הכניסו למעלה ממילארד דולר, כל אחד מהם, Go Figure.

One thought on “הרובוטריקים מקבלים יקום סינמטי”

השאר תגובה