מרי פופינס חוזרת למסך בסרט חדש

המגזין המקצועי ה-Hollywood Reporter מדווח כי חברת דיסני תפיק סרט חדש בכיכובה של המטפלת האהובה בעולם, מרי פופינס. המגזין מדגיש שלא מדובר בסרט שהוא המשך ישיר לסרט הקלסי של דיסני משנת 1964 בכיכובה של ג’ולי אנדרוז.

“מרי פופינס” התבסס על הספר הראשון בסדרת ספרים שכתבה הסופרת פ.ל.טרברס (שם מלא- פמלה לינדון טרברס). הסדרה כוללת שמונה ספרים, כשהספר הראשון יצא ב-1934 ואילו האחרון נכתב ב-1988. הסרט החדש יקבל השראה משאר שבעת הספרים, יתרחש כעשרים שנה לאחר עלילת הסרט הקודם, בתחילת שנות ה-30 של המאה הקודמת, תקופת השפל הכלכלי, ויגולל הרפתקאות נוספות של מרי פופינס עם משפחת בנקס.

רוב מרשל, מי שביים את הגרסה הקולנועית למיוסיקל “אל תוך היער” בשנה שעברה יביים את הסרט, שכמו קודמו, יהיה מיוסיקל. מארק שיימן וסקוט וויטמן המוסיקאים שעבדו יחד על הגרסה המחודשת של “היירספריי” ובסדרת הטלוויזיה “סמאש”, יכתבו שירים חדשים לסרט וילחינו את הסרט. דיוויד מאגי, שכתב את התסריט ל”חיי פיי” ו”למצוא את ארץ לעולם לא”, כותב את התסריט.

וכל מה שנותר לנו לאמר זה:

One thought on “מרי פופינס חוזרת למסך בסרט חדש”

השאר תגובה