“ונום” – טריילר חדש שמעלה את רף הציפייה

חייבים להודות, ההתחלה של “ונום” הייתה… צולעת. בטיזר הראשון ששוחרר, לא ראינו שום דבר חוץ מאשר את טום הארדי בפרצוץ מיוסר ופני כלכלב מסכן. הטריילר המלא הראשון שיצא באפריל, כבר היה צעד אחד קדימה, עם יותר אפקטים ועם התחממות האוהדים לסרט ולטריילר, וכעת, מגיע אלינו טריילר חדש, שבסך הכל… עושה את העבודה וגורם לציפיה לסרט שייצא אצלנו לבתי הקולנוע בתחילת אוקטובר. אם פספתם את הטריילר המוזר (והמאוד מצחיק), עצרו הכל, והתחילו בו. צפייה חובה.

את הסרט מביים, רובן פליישר, שביים את “זומבילנד” בשנת 2009 אך מאז לא עשה משהו משמעותי ובילה את רוב זמנו בבימוי פרקים בסדרות טלוויזיה (כמו “סנטה קלריטה דיאט” של נטפליקס). לצידו של טום הארדי, שמגלם את אדי ברוק, נוכל לראות את מישל וויליאמס, וודי הארלסון, ריז אחמד ועוד:

התקציר (המאוד קצר) העברי הרשמי:
אחת הדמויות הכי מסתוריות וקשוחות של מארוול מגיעה אל המסך הגדול. בכיכובו של השחקן מועמד פרס האוסקר טום הארדי בתור ונום המגן הקטלני.

“ונום” יעלה בבתי הקולנוע בישראל ב-4 באוקטובר.

השאר תגובה