לפני מספר חודשים, ממש לקראת סוף שנת 2017, מישהו החליט בחברת סוני להוציא טיזר טריילר ראשון לסרט “ונום”, המתקיים ביקום הסינמטי של ספיידרמן, אבל לא ממש ביקום הסינמטי של מרוול (בואו לא ניכנס לזה, זה מורכב מדי). הטריילר התקבל בקרירות רבה מצד האוהדים, מהסיבה המאוד פשוטה… לא ראו כלום! זאת אומרת, ראינו את טום הארדי מאוד מדופרס רוב הזמן, וקצת קטעי אקשן גנרים וזהו, לא ממש טריילר מרהיב ובוודאי שלא מלהיב. התכנסו החליפות במשרדי סוני, המתינו כמה חודשים וכעת הם משחררים טריילר חדש… והשיפור ניכר!
את הסרט מביים, רובן פליישר, שביים את “זומבילנד” בשנת 2009 אך מאז לא עשה משהו משמעותי ובילה את רוב זמנו בבימוי פרקים בסדרות טלוויזיה (כמו “סנטה קלריטה דיאט” של נטפליקס). לצידו של טום הארדי, שמגלם את אדי ברוק, נוכל לראות את מישל וויליאמס, וודי הארלסון, ריז אחמד ועוד.
התקציר (המאוד קצר) העברי הרשמי:
אחת הדמויות הכי מסתוריות וקשוחות של מארוול מגיעה אל המסך הגדול. בכיכובו של השחקן מועמד פרס האוסקר טום הארדי בתור ונום המגן הקטלני.
“ונום” יעלה בבתי הקולנוע בישראל ב-4 באוקטובר.