לפני כחודש דיווחנו כי אסא באטרפילד הוא הבחירה הראשונה של אולפני סוני לגילום דמותו של פיטר פארקר / ספיידרמן בריבוט של הדמות. אולם, נראה כי אסא באטרפילד יצא מן המרוץ, למרות ששום הודעה רשמית או סיבה שוחררו לעיתונות וסוני ומרוול בוחנים אחד משלושה שחקנים פוטנציאלים, על פי אתר חדשות הבידור Deadline.
כזכור, בחודש פברואר חברת מרוול וחברת סוני הגיעו להסכמה כי ספיידרמן יופיע לראשונה ב”קפטן אמריקה מלחמת האזורחים” וכך יצטרף באופן רשמי ליקום הסינמטי של מרוול. צילומי “קפטן אמריקה” החלו לא מכבר והלחץ על חברת סוני ומרוול לבחור שחקן הולך וגובר, נראה כי הכרזה סופית תגיע בשבוע הקרוב.

חרושת השמועות בהוליווד הולכת וגוברת עם כל יום שעובר ונראה כי סיבת דחיית ההחלטה היא חוסר הסכמה בין חברת סוני לחברת מרוול על השחקן הנבחר. על פי הדיווחים, שני שחקנים נמצאים בראש הרשימה, טום הולנד בן ה- 19, שחקן ממוצא בריטי אותו יכולנו לראות לפני שלוש שנים בדרמת האסונות “בלתי אפשרי” לצד נעמי ווטס ויואן מקרגור ולאחרונה במיני סדרה ההיסטורית “וולף הול”.

המועמד המוביל השני הוא צ’ארלי רו, גם הוא בן 19 וגם בוא ממוצא בריטי. הקהל הישראלי לא מכיר את השחקן מכיוון שרוב הסרטים בהם הופיע לא זכו להפצה מסחרית. הוא גילם את פיטר במיני סדרה Neverland משנת 2011 ולאחרונה בסדרה Red Band Society העוקבת אחר חייהם של בני נוער בבית חולים. באופן אירוני, צ’ארלי רו גילם את אנדרו גארפילד הצעיר בסרט המדע בדיוני המקסים והמרגש “לעולם אל תתני לי ללכת”.
השחקן השלישי הוא מאט לינץ אותו נוכל לראות בקרוב לצידו של אדם סנדלר בסרט “פיקסלים”.
למי שמכיר את סיפורי הקומיקס הקשורים לעלילת “קפאן אמריקה מלחמת האזרחים” יודע כי לספיידרמן יש תפקיד מרכזי בסיפור. טוני סטארק (איירון מן) וסטיב רוג’רס (קפטן אמריקה) מוצאים את עצמם בשני צידי החוק, לאחר שהממשלה דורשת מכל גיבורי העל להירשם אצלה ולגלות את זהותם הסודי. ספיידרמן, בחוברות הקומיקס, נעמד בתחילת הדרך לצידו של טוני סטארק אך אז מתחיל לפקפק בהחלטתו.