וידאו ישראלי: “וונדר וומן 84′” – גיל גולן (שובר מסך) על סרט ההמשך בכיכובה של גל גדות

אחד הסרטים המדוברים של השנה, או שנה שעברה, “וונדר וומן 1984” דילג (בינתיים) על בתי הקולנוע הסגורים ברחבי העולם, והוקרן ב-HBOMAX וגם במספר מצומצם של בתי קולנוע ברחבי העולם. הגיחה השנייה של גל גדות כאחת משלוש הגיבורות הבולטות של חברת DC היה אמור להיות להיט ענקי ושובר קופות. אולם, מאז שיצא, הוא פילג את הצופים לשניים, כאלה שאמרו שהוא טוב (אם כי שונה מהסרט הראשון) ושווה צפייה וכאלה שהיו מלאי טענות, אכזבות ובאסה כללית עליו.

חבר הכבוד של האתר, גיל גולן, בעל ערוץ היוטיוב “שובר מסך” לא הצליח להחזיק את עצמו וצפה בסרט ומיד יצא לעשות סרטון ביקורת, מופרע, מושחז, שלא חס על הסרט ויוצריו, או כמו שהוא מגדיר אותו, “סרט כאפות”.

אזהרת ספויילרים חמורה לסרט (אם עוד לא ראיתם ואתם נזהרים מספויילרים):

הביקורת מתחילה באופן חיובי, כי כמו שכבר הבנתם הסרט מתרחש בשנות השמונים ושאפו על התפאורה. הכל נוצץ, צבעוני, יפה. חוץ מהבית של דיאנה. שם הכל קודר עם תמונות מהסרט הראשון, יושבת בודדה במסעדות.

כאן נעצור, וניתן לכם להנות מגיל גולן ומסרטון הביקורת שלו.

השאר תגובה