ביום שבת, ה-17 בספטמבר, יצויין ברחבי העולם יום הבאטמן הבינלאומי והשנה, כמו גם בשנה שעברה, ישראל מצטרפת לחגיגות, בעיקר תודות לקהילת קוראי הקומיקס שהולכת וגדלה עם הזמן.
האירועים יתפרשו בארבעה מוקדים עיקריים, ארועי יום שישי, 16 בספטמבר, שייערכו בשני הסניפים של “קומיקס וירקות” (סניף תל אביב וסניף רעננה) ובחנות “קומיקאזה” שבדיזינגוף סנטר ויום ארועים מיוחד במוזיאון הקומיקס בחולון, אשר יציין את הארוע ביום שבת ה-17 בספטמבר.
קומיקס וירקות
בשני סניפי החנות, סניף תל אביב (רחוב המלך ג’ורג’ 40) וסניף רעננה (רחוב אחוזה 125) יציינו את היום המיוחד הזה עם שלל מבצעים, הנחות ואירועים מיוחדים. בסניף תל אביב תוכלו לפגוש את הקומיקסאים הנהדרים ולדיק סנדלר וערן אביאני, אשר יציירו לבקשתכם דמויות מהיקום של באטמן (וכנראה שאפשר יהיה לבקש גם דמויות מיקומים אחרים).
קומיקאזה
סניף קומיקאזה שבדיזינגוף סנטר גם חוגג את יום באטמן במבצעים, הנחות ופרנק אוזן אחד, שהבאטמן שצייר הוא התמונה הראשית של הכתבה הזו, יגיע ויפליא עם מכחולו (או קי, לא ממש מכחול, אבל יפליא גם יפליא) ויצייר גם הוא דמויות באטמן ובכלל…
אתנחתא קומית
החברה מאחורי How it Should Have Ended יצרו סרטון אנימציה קצר ומשעשע מאוד (כן, עוד אחד) בו סופרמן ובאטמן יושבים בבית הקפה הקבוע שלהם, וסופרמן מנסה, נואשות, לגרום לבאטמן להצטרף לטרנד העולמי של משחק “פוקימון גו”.
מוזיאון הקומיקס
מוזיאון הקומיקס בחולון (רחוב ויצמן 61) יציין, כאמור, את היום הזה בשבת, 17 בספטמבר, החל משעה 11:00. במהלך היום תהיה השקה חגיגית של “באטמן – אף פעם לא לבד”, הספר הרביעי בסדרת באטמן ומפגש עם עורכת הסדרה, מיכל פז-קלפ.
כמו כן יהיו במוזיאון סדנת עיצוב דמות באטמן עם הקומיקסאית דורית מיה גור, סדנת בובות באטמן, תחרות תחפושות נושאת פרסים, הגרלה נושאת פרסים ועוד. הכניסה כרוכה בתשלום סמלי של 15 שקלים לאדם.
בחרו את המקום המתאים לכם, ובלי קשר, בואו נחגוג את היום המיוחד של הדמות המיוחדת שאהובה על דורות שלמים כבר למעלה מ-75 שנה! ואם אתם לא מצליחים להגיע לאחד האירועים, תמיד אפשר לקחת קומיקס ולקרוא.