טריילר ראשון לסדרה “לוציפר”

כשבוע אחרי שרשת FOX הודיעה כי היא מזמינה עונה שלמה מהסדרה “לוציפר” משחררת הרשת (לרשת) טריילר מלא ראשון (3 דקות) של הסדרה.

סדרת הטלוויזיה מבוססת על סדרת הקומיקס באותו השם מבית “ורטיגו” (האמפרינט הבוגר של DC), והבסיס שלה הוא שמלך השאול מואס בחייו המשעממים ומחליט לפרוש ללוס-אנג’לס, שם הוא מקים מועדון. כמובן שהעולם ממנו הגיע מסרב לתת לו מנוח. בשונה מהמקור, בגרסה הטלוויזיונית לוציפר יחטא בסיוע למשטרה המקומית וטבילה במימיהן העכורים של סדרות פרוצדורליות. דמותו של לוציפר הופיעה לראשונה ב-1989, ב-Sandman #4 של ניל גיימן.

את הפיילוט מפיק ג’רי ברוקהיימר, כותב טום קפינוס (“קליפורניקיישן”) ומביים לן ווייזמן שעומד מאחורי סדרת סרטי “מלחמת האופל” אך גם ביים את הגרסה המחודשת של “זיכרון גורלי” ואת פרק הפיילוט לסדרת האימה “סליפי הולו”.

השחקן הבריטי טום אליס מגלם את לוציפר ולצידו לורן ג’רמן (“כבאי שיקאגו”), לזלי אן ברנט, רייצ’ל האריס ומאט קורבוי.

עדיין אין תאריך סופי לעליית הסדרה לשידור, אבל ידוע שזה יהיה רק ב-2016.

One thought on “טריילר ראשון לסדרה “לוציפר””

השאר תגובה