בחדשות שתוזמנו כנראה היטב ע”י תאגיד “דיסני”, ושוחררו ב-4 במאי, החג הלא רשמי של אוהדי יקום מלחמת הכוכבים לדורותיו, דיווח ב”וראייטי” מודיע כי הבמאי\שחקן\תסריטאי טאייקה וייטיטי יביים סרט עתידי במותג “סטאר וורס”, כאשר התסריט יכתב ע”י קריסטי וילסון סמית’ (“1917”).
זו לא טבילת האש הראשונה של וייטיטי ביקום הזה – בסוף השנה הקודמת הוא היה הקול מאחורי דמות הרובוט\שכיר חרב IG11 בסדרה “המנדלוריאן” (אולי הדמות השנייה הכי אהובה בסדרה) וגם ביים את פרק הסיום המוצלח של העונה הראשונה.
ההודעה היום מאוששת שמועות שרצו בתעשייה מזה כמה חודשים, אך מעבר לדיווח התמציתי הזה לא ברור על מה יהיה הסרט או האם הוא חלק מהסרטים שכבר פורסמו כי יצאו בדצמבר 2022, דצמבר 2024 או דצמבר 2026.
עוד דווח כי לסלי הדלנד, היוצרת של הסדרה “בובה רוסית” בנטפליקס תיצור סדרה נוספת של “סטאר וורס” עבור ערוץ “דיסני פלוס”, שגם כרגע עלילתה לוטה בערפל.
האם נזכה לראות סרט שבו ילד של חייל סער אימפריאלי מקיים קשר עם חבר דמיוני בדמות הקיסר פלפטין ומגלה כי צאצא לבית סקייווקר מתחבא לו בארון?
הכל יכול להיות שואייטיטי מעורב