פרסום ראשון! “הנוקמים: עידן אולטרון”, בישראל, שבוע לפני ארצות הברית!

בשורה נהדרת לפתוח אתה את השבוע. יציאת הסרט “הנוקמים: עידן אולטרון” הוקדמה והוא יעלה בישראל כשבוע לפני ארצות הברית, ב-23.4!

במהלך סוף השבוע האחרון הגיע לידינו מידע המרמז כי יציאתו של “הנוקמים: עידן אולטרון” הוקדמה, וכי הוא יעלה בבתי הקולנוע בארץ ב-23.4 במקום ב-30.4.

לאחר תחלופת מיילים עם משרד יחסי הציבור של מפיצת הסרט בארץ, “פורום פילם”, התקבל אישור רשמי כי הסרט אכן הוקדם ויעלה כאן למסכים מוקדם, ביום העצמאות 2015 שחל ביום חמישי ה-23.4.

אנו לא המדינה היחידה שתזכה להקרנות מוקדמות של הסרט, לא מכבר דווח כי גם בהודו יזכו לראות את הסרט מוקדם יותר, ב-24.4.

הסרט יעלה לאקרנים בארצות הברית ב-1.5.

התקציר הרשמי שנמסר ממשרדי יחסי הציבור:

אולפני מארוול מציגים את סרט ההמשך לשובר הקופות המבוסס על הקומיקס המצליח: כאשר טוני סטארק (רוברט דאוני ג’וניור) מנסה להתניע תכנית של שמירת שלום רדומה, דברים משתבשים וגיבורי העל הגדולים ביותר בכדור הארץ, הכוללים את: איירון מן (דאוני ג’וניור), קפטן אמריקה (כריס אוונס), ת’ור (כריס האמסוורת’), הענק הירוק (מארק רופאלו), האלמנה השחורה (סקרלט ג’הנסון) והוקאיי (ג’רמי ראנר) עומדים למבחן האולטימטיבי כשגורלו של כדור הארץ עומד על כף המאזניים. כשאולטרון, נבל טכנולוגיה מבהיל ומרושע (ג’יימס ספיידר) עולה ומנסה להכחיד את האנושות, זה תלוי רק בנוקמים לעצור אותו מלממש את תכניותיו הנוראיות. הם נאלצים להתעמת עם שתי דמויות מסתוריות וחדשות: וונדה מקסימוב (אליזבת אולסן) ופייטרו מקסימוב (אהרון טיילור-ג’ונסון) ופוגשים חבר ישן בחזות חדשה. כל זה מביא אותם לכדי בריתות לא קלות ופעולות בלתי צפויות הסוללות את הדרך לאפוס יוצא דופן של הרפתקה גלובלית.

השאר תגובה