“צעצוע של סיפור 4”, בואו להכיר את הדמויות החדשות

כן, זה קורה, הפקת “צעצוע של סיפור 4” עומדת בפני סיום. אמנם יש יותר מחצי שנה עד שנראה את המוצר המוגמר בקולנוע אך מערך היח”צ של דיסני ופיקסאר כבר מתחיל לעבוד. הסרט, שנמצא בעבודה כבר מ-2014, קורם עור וגידים והופך למציאות. לא מכבר שוחררו שני טיזרים של הסרט, לא קטעים מתוך הסרט עצמו אלא יותר מה שנראה כמו טסטים של דמויות.

כזכור, הסרט השלישי בסדרה הסתיים בכך שהצעצועים מצאו בית חדש בחדרה של הילדה בוני, והסרט הרביעי יתרחש (או לפחות יתחיל) בחדרה ויוציא את הגיבורים האהובים להרפתקה חדשה. כרגיל בסדרות סרטים, נראה דמויות חדשות שיופיעו לראשונה, ובטיזר הראשון נראה את הדמות השונה הראשונה, פורקי (Forky) כף/מזלג שהפכה לצעצוע ונמצאת במשבר קיומי. את הדמות החדשה מדבב טוני הייל (באסטר בלות’ בסדרה Arrested Development).

טיזר שני שיצא, מציג לנו שתי דמויות חדשות, דאקי ובאני (Ducky and Bunny) שהן שתי בובות פרסים בירידים או בלונה שממש רוצות שמישהו יזכה בהן. את שתי הדמויות מדבבים שניים מהאנשים היותר מצחיקים שעובדים היום קיגן מייקל קי (“חברים מהקולג'”, “קיאנו”, “הטורף”) וג’ורדן פיל, שחקן שגם עומד מאחורי אחת ההצלחות הגדולות של השנים האחרונות, סרט האימה הקומי “תברח”.

טום הנקס חוזר לדבב את דמותו של וודי (אותה דיבב לראשונה לפני למעלה מ-20 שנה!, בהתחשב בעובדה שהסרט הראשון יצא ב-1995) וטים אלן חוזר לנעליו (או יותר נכון למגפיים המעופפים) של באז. את מושכות הבימוי הפקידה חברת פיקסאר בידיו של ג’וש קולי שביים רק סרטונים קצרים, בהם Riley’s First Date, המשך הרפתקאותיה של ריילי שמככבת בסרט “הקול בראש”.

התקציר העברי הרשמי:
וודי תמיד היה בטוח במקומו בעולם והאמין שתפקידו המרכזי בחיים הללו הוא לשמור על הילד שהוא בבעלותו בין אם זה אנדי או בוני. אך כאשר בוני מצרפת צעצוע בר מזל חדש לחבורה בשם “פורקי”, וודי יוצא למסע הרפתקני יחד עם חברים חדשים וישנים, דרך מסע זה יבין וודי עד כמה גדול עולמנו בעבור צעצוע.

“צעצוע של סיפור 4” יעלה בבתי הקולנוע בישראל ב-20 ביוני 2019.

השאר תגובה