טריילר וקטע פארקור מדליק מ”אמונת המתנקש” (ASSASSINS CREED)

ביום רביעי, שנייה לפני חופשת חג המולד, יעלה בבתי הקולנוע בארצות הברית סרט האקשן המדע בדיוני “אמונת המתנקש” שמבוסס על משחק המחשב הפופולארי ASSASSINS CREED. הסרט צובר באזז לא רע ברחבי הרשת ויש סיכוי שהוא ישבור את קללת סרטי המחשב ונקבל סרט טוב. בישראל נוכל לראות אותו רק בעוד שבועיים כי הוא ייעלה בבתי הקולנוע אצלנו רק בתחילת ינואר2017.

הטריילר הראשון של הסרט עורר סקרנות, והטריילר השני כבר הגביר את הבאזז, אולם הטריילר הנוכחי, השלישי והבינלאומי, הוא ללא ספק הטריילר הטוב מכל השלושה שמצליח לאגד את האקשן עם הסקרנות של הסיפור המדע בדיוני/פנטזיה שעומד מאחורי הסרט (סיפור ששואב השראה מן המשחקים אבל אינו מבוסס ספציפית על משחק מסוים).

כמו כן, חברת פוקס שיחררה קטע וידאו מדליק, בו אנו רואים אחד הפעלולים של הסרט בקטע פארקור מדליק (לצערנו שמו לא ידוע לנו) שהוא חלק בלתי נפרד מהפעלולים הרבים שיש ב”אמונת המתנקש”. הבמאי של הסרט ג’סטין קורצל, התעקש לא פעם כפי שניתן לראות בפיצ’רטים שהעלינו בעבר, לבנות עולם כמה שיותר ראליסטי ולהשתמש כמה שיותר בפעלולנים ובפעלולים בזמן הצילומים ולא להסתמך על מחשב.

התקציר העברי הרשמי:
בעזרת טכנולוגיה מהפכנית שמשחררת את הזכרונות הגנטיים שלו, קאלם לינץ’ (מייקל פסבנדר) חווה את ההרפתקאות של אבי אבותיו, אגילאר, בספרד של המאה ה-15. קאלם מגלה שהוא נצר לחברה סודית ומסתורית, המתנקשים, ושהוא נושא עמו ידע וכישורים אדירים שאיתם הוא יכול להתמודד עם ארגון הטמפלרים העוצמתי והמדכא בימינו. אמונת המתנקש בכיכובו של מועמד פרס האוסקר מייקל פסבנדר (X-מן, 12 שנים של עבדות) והמועמדת לפרס האוסקר מריון קוטיאר (עלייתו של האביר האפל, החיים בורוד). מבוסס על משחק המחשב הפופולארי.

“אמונת המתנקש” יעלה בבתי הקולנוע בישראל ב-5 בינואר 2017.

השאר תגובה